Zaproszenie na szkolenie pt. "POTENCJAŁ KULINARNY WOJEWÓDZTWA PODKARPACKIEGO"
Bieszczadzki Uniwersytet Ludowy kieruje propozycję ciekawego szkolenia, które przedstawiamy poniżej i jednocześnie zachęcamy do skorzystania z tej bezpłatnej oferty:
„Przed nami pierwsze szkolenie z cyklu pn. " Szkolenia dla branży turystycznej na terenie województwa podkarpackiego" dedykowane osobom związanym z branżą turystyczną, w tym m.in.: pracownikom punktów informacji turystycznej, przewodnikom turystycznym, przedstawicielom biur podróży, pracownikom obiektów noclegowych i gastronomicznych, jak również pracownikom działów zajmujących się rozwojem turystyki w samorządach lokalnych i organizacjach pozarządowych.
Naszym ekspertem prowadzącym jest Krzysztof Zieliński historyk sztuki, regionalista, dziennikarz, autor szeregu książek i artykułów dotyczących dziedzictwa kulturowego Podkarpacia i obszarów Pogranicza. Współtwórcą i animator działającego od 2013 r. Szlaku Kulinarnego Podkarpackie Smak
Temat szkolenia: "Potencjał kulinarny województwa podkarpackiego"
Termin szkolenia: 27 czerwca 2022 r., w godz. od 9:00 - 14:00
Miejsce szkolenia: Urban Lab Rzeszów (3 Maja 13, 35-030 Rzeszów)
Zapisy na szkolenie odbywają się za pośrednictwem formularza zgłoszeniowego:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmqyiHepSCUXbSOH3dLW1WKsHslV0CWMvecD0Ce1NFc7vFIQ/viewform
Udział w szkoleniu jest nieodpłatny.
Liczba miejsc na szkoleniu jest ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zgłoszenie należy przesłać do 26 czerwca 2022 r.
Zachęcamy do udziału w szkoleniu.